Mammakläder

Idag har jag vart å köpt mina första mammabyxor! Två par jeans å ett par mysbyxor och ett linne blev det.

Byxor ville jag köpa för mina vanliga tajta jeans är inte så bekväma längre.

Nu börjar det kännas mer på riktigt!

Går in i vecka 16 imorgon, alltså bara ca 5 månader kvar!

Delar med mig mig av UL-bilden från KUB-testet också :)


Mage eller?

Jag vet inte om det riktigt syns på mig.. På morgonen ser man inte mkt. Men på kvällen om jag slappnar av helt ser jag jättegravid ut, men jag kan också hålla in magen och se normal ut..



Jag spänner nog magen i vanliga fall så det e svårt å bestämma hur jag ska ha magen, haha :)



Man har ju sett många bilder på nätet som är i vecka 14, som man ser mjt mage på. Men dom kanske också "släpper ut magen" som jag kan göra.. :)



Ja, men snart kan jag nog inte dra in den iaf...


En hel natt!

Inatt sov jag hela natten lång från 22.30 - 07.30. Många av nätterna fram till igår har jag sovit jätteoroligt och längtat tills det är dags att gå upp. Så det var skönt med en ordentlig natt!

I helgen ska vi berätta för våra familjer om den glada nyheten! Ingen är dock på samma plats, så det blir många gånger vi får berätta.. :)

Vännerna kommer jag att berätta för så fort jag får tillfälle också. Men de på jobbet väntar jag nog lite med.. känns som om man vill ha de lite klart med hur man ska vara ledig och så, för chefen lär väl vilja veta det så fort det går... Hua! Man vill bara ropa ut det juuuu!

Glad Påsk till er alla, äta många ägg!

GLAD!

Vet ni? Allt gick jättbra idag! Fick se lille pyret sprattla omkring massor där inne, var en livlig en sa barnmorskan =) Det var svårt att slita blicken från skärmen.. man blir helt hypnotiserad!

Sen fick vi sitta och vänta en stund och sen komma tillbaka och svara på lite frågor om min hälsa och sen fick vi svar på KUB-testen. Resultatet blev 1:12033, vilket var ett jättebra svar!

NU äntligen känner jag att jag kan vara glad fullt ut och nu bara njuta av allt som komma skall och hoppas att resten av graviditen går som det gått hittills =)

Bara några timmar kvar..

Åhh... nu är det inte långt kvar! Kl 13 idag ska jag på UL.

Hade hemska drömmar inatt där jag drömde att jag bl a rökte och att det syndes på ULet. Låg och hade ångest halva natten för det, kändes så verkligt. Skulle aldrig i mitt liv få för mig att röka under en graviditet! Fy vad själviskt!

Ja.. hjärtat slår på i hög takt, är så jäkla nervös!

Jobbigt att vänta!

Jag har glömt att blogga här lite känner jag. Det händer inte så mkt mer än att jag går och väntar på UL som är på onsdag.. Jag har lite ömma bröst, är trött om kvällarna och magen känns svullen till å från. Men utifrån det som är allt som vanligt..

Det jag vill allra mest just nu är att få se att allt är bra, att den lille växer å frodas där inne! Just nu går jag och tänkte att något inte är bra, för att jag inte får se.. Men man måste väl lita på att kroppen sköter sitt? Det är svårt.. men man har väl inget val...!

Min sambo säger var och varannan dag hur lycklig han är att vi ska ha barn och bilda en familj! Jag är också så himla glad, men vågar inte vara riktigt glad än.. Hoppas jag får vara det på onsdag!!!

Håll tummarna för mig! Jag återkommer på onsdag eftermiddag om hur det gick..

RSS 2.0