En liten flicka!

Idag på morgonen har vi vart på RUL. Jag var lite nervös innan, men inte så jätte eftersom att jag har känt den lille där inne i några veckor nu. Nu var jag mest nervös för om allt såg bra ut med alla värden hit och dit.

Det gjorde det! Hon mätte och höll på i ungefär 20 min. Allt som hon kunde se såg bra ut! ÅH! Så himla underbart!

Ja, det e svårt att beskriva det man är med på ett ultraljud, att den där lille saken som sprattlar runt faktiskt ligger i ens egen mage! Så svårt att ta in trots att man känner och ser det..

Och som rubriken avslöjar så fick vi även veta att det var en liten flicka som gömmer sig därinne =)

Nu känns det bannemej!

Dom där sparkarna blir tydligare och tydligare! vilken häftig känsla!

Igår kväll fick även min sambo känna dom när han höll handen på magen!

5 dagar kvar till RUL!

En spark!

Igår när jag låg och kollade på film kände jag något som rörde sig där inne., Mer tydligt än vad jag har känt innan! Så jag la handen på magen, och JA! Där kom en liten kick! Sa åt min sambo att känna också, men då lugnade det såklart ner sig... otippat!

Så himla häftigt...

Nu är det bara en och en halv vecka kvar till RUL!

Kill i magen?!

Jag troooor att jag känner av den lille där inne. När man läser om att börja känna sitt barn, så beskrivs det som en bubblande känsla, eller fjärilar i magen. Och så känner jag lite då och då! Som små bubblor som letar sej längs med magen.. det måste ju va den lille?! Jag hoppas verkligen det iaf!

Nu är det snart bara två veckor kvar till RUL, längtar som bara den till det! Även om jag har vart på två UL innan så längtar jag så! På RUL får man ju se så mkt mer och kanske t o m vilket kön det är.. oh så spännande!

RSS 2.0